We hebben elkaar al even niet – fysiek – gesproken. Dat vinden we jammer! Daarom zouden wij u, als bestuur van Bedrijvenkring Altena, graag dit jaar nog een keer willen ontmoeten middels een livestream vanuit Studio BKA!

We hebben een aantal van onze leden gevraagd om hieraan mee te werken, zodat het niet alleen een prettige onderbreking is van de werkdag, maar zeker ook een informatieve! We nodigen u daarom ook van harte uit voor deze livestream op dinsdag 15 december om 16.00 uur.

Erbij zijn?
Wilt u deze livestream vanuit Studio BKA niet missen? U meldt zich hier eenvoudig aan. Voor leden kan dit ook via de Businessapp. Na aanmelding ontvangt u de link voor de livestream. Tot 15 december!

Speciaal voor onze leden: vergeet ook niet om een overheerlijk borrelplank te bestellen bij Brasserie Boven de Rivieren of bij Hotel-Restaurant de Koppelpaarden.
Dit kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar brasserie@bovenderivieren.nl of naar info@dekoppelpaarden.nl. De borrelplank wordt u aangeboden door het bestuur en bezorgd op het adres dat u opgeeft!

Meer agendapunten

Scroll verder voor meer...