KoopLokaalAltena
#KoopLokaalAltena

We leven in een bijzondere tijd. Kinderen zijn thuis van school, jij werkt zelf wellicht thuis of in ieder geval op anderhalve meter van je collega én ook onze lokale winkeliers doen aanpassingen in hun openingstijden of dienstverlening.

In deze tijd van coronacrisis geven VVV Biesboschlinie en BeleefAltena de lokale winkeliers een online podium. Om jou te laten weten waar je nog ‘gewoon’ je boodschappen kunt doen én of dat een ondernemer een bijzondere actie heeft!

Op de website kooplokaalaltena.beleef-altena.nl is vanaf nu een overzicht te vinden van alle winkeliers, die op welke manier dan ook, open zijn tijdens de Coronacrisis. Wie er aan huis bezorgd of waar er afgehaald kan worden. Daarnaast zullen regelmatig ondernemers met een bijzonder verhaal uitgelicht worden op een van onze social media kanalen (Facebook @Biesboschlinie en @Beleefaltena).

Mis jij een winkelier in dit overzicht? Of weet jij een winkelier die een bijzondere actie heeft en aandacht verdient? Laat het ons dan weten via [email protected] of [email protected].

Help jij ons om onze lokale winkeliers te ondersteunen? Deel onze berichten dan met #KoopLokaalAltena, want samen staan we sterker!

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer