Werkendam Maritime Industries

Kracht door samenwerking

Werkendam Maritime Industries is een cluster van 40 bedrijven. Bedrijven,  die dankzij samenhang en samenwerking alles op het maritieme vlak aan boord hebben én aan boord kunnen brengen.

Het Werkendamse maritieme cluster is gunstig gelegen aan de druk bevaren Merwedes. Het heeft van oudsher een goede naam opgebouwd met de bouw, reparatie en onderhoud van binnenvaartschepen. Inmiddels is er meer. Ook voor schepen voor zee- en kustvaart en voor projecten in de offshore, baggerij of waterbouw weten klanten Werkendam te vinden. ​

Opdrachtgevers uit binnen- en buitenland zien de voordelen van zakendoen met Werkendam: korte lijnen en vakmanschap in alle disciplines. Van het schrijven van een bestek voor een schip tot en met het leveren van het bestek in de keukenlades!

Werkendam Maritime Industries werkt samen met de gemeente Altena  aan de profilering van het cluster en aan goede verbindingen tussen onderwijs, overheid en ondernemers.

Kijk voor meer informatie op: https://www.werkendammaritimeindustries.nl/

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer