Kimberley Loef-Holtrop krijgt Romboutsprijs voor hulp aan minima

Uit handen van OV de Linden voorzitter Ad de Graaf ontving Kimberly Loef-Holtrop de Romboutsprijs. Dit alles gebeurde in Partycentrum de Buitenhoff in Andel, tijdens de bijeenkomst van de ondernemersvereniging.

Kimberley Loef-Holtrop richt zich op het helpen van mensen die financieel moeilijk rondkomen, omdat zij hier zelf ook ervaring mee heeft. Ze moest op jonge leeftijd volwassen worden nadat haar vader en broer overleden. Ze heeft lange tijd elke cent moeten omdraaien, maar is nu tevreden met wat ze heeft. Door vrijwilligerswerk kwam Kimberley erachter hoeveel mensen het financieel zwaar hebben en besloot ze samen met andere vrouwen een initiatief op te zetten om hen te helpen. Dit resulteerde in de Facebook-pagina ‘Alles gratis voor de minima 0183’, die honderden mensen in Andel, Altena en een deel van Gorinchem ondersteunt.

25ste uitreiking
De Romboutsprijs werd voor de 25e keer uitgereikt. De eerst keer was het in 1989. Fysiotherapeut Frits Wyatt was de eerste winnaar. In 2021 werd de prijs voor het laatst uitgereikt aan Zus van Bergeijk. Vorig jaar vond er geen prijsuitreiking plaats. De jury bestond dit jaar uit Lia van Rees, Margriet van Tilborg en Henk van Noorloos.

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer
Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbetering van de A27. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de gemeente Altena en dus ook voor u als ondernemer. Om de vele files in de toekomst te verminderen zijn de werkzaamheden en dus de...

Lees meer