Kimberley Loef-Holtrop krijgt Romboutsprijs voor hulp aan minima

Uit handen van OV de Linden voorzitter Ad de Graaf ontving Kimberly Loef-Holtrop de Romboutsprijs. Dit alles gebeurde in Partycentrum de Buitenhoff in Andel, tijdens de bijeenkomst van de ondernemersvereniging.

Kimberley Loef-Holtrop richt zich op het helpen van mensen die financieel moeilijk rondkomen, omdat zij hier zelf ook ervaring mee heeft. Ze moest op jonge leeftijd volwassen worden nadat haar vader en broer overleden. Ze heeft lange tijd elke cent moeten omdraaien, maar is nu tevreden met wat ze heeft. Door vrijwilligerswerk kwam Kimberley erachter hoeveel mensen het financieel zwaar hebben en besloot ze samen met andere vrouwen een initiatief op te zetten om hen te helpen. Dit resulteerde in de Facebook-pagina ‘Alles gratis voor de minima 0183’, die honderden mensen in Andel, Altena en een deel van Gorinchem ondersteunt.

25ste uitreiking
De Romboutsprijs werd voor de 25e keer uitgereikt. De eerst keer was het in 1989. Fysiotherapeut Frits Wyatt was de eerste winnaar. In 2021 werd de prijs voor het laatst uitgereikt aan Zus van Bergeijk. Vorig jaar vond er geen prijsuitreiking plaats. De jury bestond dit jaar uit Lia van Rees, Margriet van Tilborg en Henk van Noorloos.

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer