Algemene ledenvergadering bij Den Doorn

Op donderdagavond 30 maart vond de algemene ledenvergadering van Ondernemershuis Altena plaats bij Den Doorn in Giessen. Tijdens de vergadering stonden het ondernemen in Altena en de zaken omtrent het Ondernemershuis centraal. Daarnaast werden er drie nieuwe bestuursleden officieel in functie gesteld: Gijsbert van Helden van IVECO Schouten, Debbie van den Oever van Werktalent Altena en Marianne van der Wal van Bibliotheek Altena.

De avond begon met een welkomstwoord door voorzitter Ciel Vos. Hij benadrukte het belang van het Ondernemershuis als ontmoetingsplek en netwerk voor ondernemers in de regio. Daarna was het woord aan Gijsbert van Helden, die een update gaf over de lopende zaken en de financiële situatie van het Ondernemershuis.

Gijsbert van Helden, Debbie van den Oever en Marianne van der Wal werden voorgesteld aan de aanwezigen en kregen de gelegenheid om zichzelf kort voor te stellen. Vervolgens werden zij gekozen als nieuwe bestuursleden en officieel in functie gesteld.

Den Doorn directeur Tjerk van Opzeeland heette de bezoekers vervolgens welkom in zijn bedrijf en vertelde door middel van een presentatie waar Den Doorn vandaag de dag mee bezig is. Tjerk leidde daarna het gezelschap rond door het gloednieuwe pand.

Tot slot werd de avond afgesloten met een informele borrel waarbij de aanwezige ondernemers nog volop de gelegenheid hadden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

 

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer