Over ons

Het dagelijkse bestuur van Ondernemershuis Altena wordt gevormd door Ad de Graaf, Hans Waaijenberg, Ciel Vos, Sander Paans en Peter Vos (van links naar rechts op de foto) Ondernemers die zelf nieuws, tips of artikelen willen aanleveren of geïnteresseerd zijn in een eigen plek (‘kamer’) op het platform, kunnen mailen naar emailadres: info@ondernemershuisaltena.nl of een berichtje sturen via social media. Zo maken we samen het platform nóg beter!

Ondernemershuis Altena is ontstaan uit het streven om de economie van Altena te laten bloeien. Samenwerking tussen ondernemers én tussen ondernemers en de gemeente Altena is onmisbaar in deze ontwikkeling. Want door samen te werken kunnen we verbeteren. Ondernemershuis is een digitaal platform waar ondernemers, organisaties en overheid samenkomen, elkaar ondersteunen en van dienst zijn en is de eerste mijlpaal binnen het behalen van dit streven.   Ondernemershuis Altena is ontstaan uit het streven om de economie van Altena te laten bloeien. Samenwerking tussen ondernemers én tussen ondernemers en de gemeente Altena is onmisbaar in deze ontwikkeling. Want door samen te werken kunnen we verbeteren. Ondernemershuis is een digitaal platform waar ondernemers, organisaties en overheid samenkomen, elkaar ondersteunen en van dienst zijn en is de eerste mijlpaal binnen het behalen van dit streven.

De ondernemersverenigingen van Altena zijn eigenaar van het platform, en de gemeente Altena ondersteunt, faciliteert en co-creëert het proces. Een bijzondere samenwerking die leidt tot een stevig en solide online platform voor ondernemend Altena. Door on- en offline samen te werken aan verschillende thema’s, ontstaat er voor de ondernemers in de gemeente Altena meer slagkracht, kennisdeling en business.