Over ons

Het dagelijkse bestuur van Ondernemershuis Altena wordt gevormd door BertJan van der Beek, Ciel Vos, Peter Vos, Marian van der WalGijsbert van Helden en Debbie van den Oever. Zij vormen de spil in het behartigen van de belangen van aangesloten ondernemersverenigingen uit Altena.

 

Ondernemershuis Altena is ontstaan uit het streven om de economie van Altena te laten bloeien. Samenwerking tussen ondernemers en de gemeente Altena is onmisbaar in deze ontwikkeling. Want door samen te werken kunnen we verbeteren. Het Ondernemershuis Altena is een federatie van ondernemersverenigingen uit Altena  die overkoepelende thema’s behandelen die een belangrijke rol spelen bij het gezamenlijk ondernemen in deze regio. Het ondernemershuis verbindt als platform ondernemers, onderwijs, organisaties en overheid.  

Melissa Lievaart is sinds 2023 aangesloten bij het Ondernemershuis als het aanspreekpunt en voor de algehele communicatie. Is er een vraag of even kennis maken? Stuur gerust even een mail naar [email protected]