Nicole Roubos en Marianne Sijberden verzorgen de communicatie binnen én vanuit het Ondernemershuis. Ze onderhouden daarvoor contact met deelnemers en belanghebbenden, delen hun nieuws, nemen interviews af, schrijven artikelen en houden het platform en de bijbehorende socialmedia-kanalen levend. Ondernemers die zelf nieuws, tips of artikelen willen aanleveren of geïnteresseerd zijn in een eigen plek (‘kamer’) op het platform, kunnen mailen naar info@ondernemershuisaltena.nl of een berichtje sturen via social media. Zo maken we samen het platform nóg beter!

 

Over Ondernemershuis Altena 

Ondernemershuis Altena is ontstaan uit het streven om de economie van Altena te laten bloeien. Samenwerking tussen ondernemers én tussen ondernemers en de gemeente Altena is onmisbaar in deze ontwikkeling. Want door samen te werken kunnen we verbeteren. Ondernemershuis is een digitaal platform waar ondernemers, organisaties en overheid samenkomen, elkaar ondersteunen en van dienst zijn en is de eerste mijlpaal binnen het behalen van dit streven.

De ondernemersverenigingen van Altena zijn eigenaar van het platform, en de gemeente Altena ondersteunt, faciliteert en co-creëert het proces. Een bijzondere samenwerking die leidt tot een stevig en solide online platform voor ondernemend Altena. Door on- en offline samen te werken aan verschillende thema’s, ontstaat er voor de ondernemers in de gemeente Altena meer slagkracht, kennisdeling en business.

Het online platform is in het leven geroepen om informatie te vinden over onder andere bouwen en vestigen, belastingen en financiële zaken, de arbeidsmarkt, duurzaamheid en startersbegeleiding. Daarnaast wordt dit offline ondersteunt met bijeenkomsten waar vraagstukken worden behandeld. Zo bundelen we ‘problemen’, delen we dit met de achterban en adresseren we dit aan de juiste personen. Zo ontstaat er een waardevol zakelijk netwerk dat verbetert door samen te werken én de economie van Altena laat bloeien.