Bruggen bouwen in Altena! Het thema van onze eerste ledenvergadering

Na de oprichting van ons bestuur in maart 2021 was steeds een sta in de weg, maar gisteren was het dan eindelijk zo ver.

Een vruchtbare avond met onze leden en partners met constructieve input waar wij als bestuur verder mee kunnen. Kortom: er werd een begin gemaakt aan het figuurlijke bruggen bouwen, wat in Altena hard nodig is. Grote thema’s staan op de ondernemende agenda van de regio zoals de arbeidsmarkt, verduurzaming bedrijfsvoering, vestigingsklimaat, regiopromotie en lokale consumentenbesteding. Verder blijkt dat afstemming van bestaande initiatieven ontzettend veel winst kan opleveren. De komende weken zullen de negen aangesloten ondernemersverenigingen en partners prioriteit stellen in de agenda van Ondernemershuis Altena. Fysiek gastheer was Janson Bridging in Hank. Het bruggenbedrijf is wereldwijd actief met de verhuur en verkoop van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s. Naast Nederlands hoofdkantoor Hank in #Altena is het bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Italië en Noorwegen. Bob Barkel Bedankt voor jullie gastvrijheid en bereidheid het businessmodel van jullie modulaire bruggen met ons te delen!

 

Laatste nieuws

Geslaagde tweede editie Werkend Altena

Geslaagde tweede editie Werkend Altena

Gisteravond sloot Ondernemershuis Altena voorzitter Ciel Vos Werkend Altena af! Hij bedankte hierbij alle betrokken partijen voor een mooie 2e editie van Werkend Altena. Een dag vol inspiratie met een mooie opkomst van werkzoekenden en leerlingen van diverse scholen....

Lees meer