Communitymanagers Ondernemershuis Altena
Even voorstellen: de communitymanagers

Ondernemershuis Altena staat als een huis. Het platform biedt een thuis aan ondernemers die samen willen werken aan verbetering en groei, voor een gezond ondernemersklimaat in Altena.

Marianne Sijberden en Nicole Roubos zijn sinds de lancering de enthousiaste communitymanagers van Ondernemershuis Altena. Ze onderhouden contact met ondernemers(verenigingen), overheid, onderwijs en andere belanghebbendenZij delen nieuws, nemen interviews af en houden het platform met de bijhorende socialmedia-kanalen levend.   

Het zijn beiden geen vreemden voor het ondernemershuis. Nicole is al een jaar betrokken als projectleider Samenwerkend Altena en Marianne was verantwoordelijk voor de huisstijl en uitstraling van het ondernemershuis.

Samen zitten ze boordevol ideeën en plannen voor het platform. Marianne is communicatiedeskundige pur sang en heeft een eigen communicatieadviesbureau: Perswinkel Communicatie. Nicole is social expert met de nadruk op sociaal en eigenaar van social media bureau: Fresh LemonHet zijn twee ervaren ondernemers met verschillende invalshoeken. Deze combinatie biedt een stevig fundament voor Ondernemershuis Altena.  

Wil je contact leggen? Alle gegevens staan op een rij op de contactpagina.

Laatste nieuws

Feestelijke opening nieuw pand Almbouw

Feestelijke opening nieuw pand Almbouw

Na een bouwperiode van zeven maanden was het moment van de opening aangebroken; het pand van Almbouw is definitief klaar! Afgelopen vrijdag werd er samen met genodigden de feestelijke opening gevierd, gevolgd door een gezellige bijeenkomst met OV den Alm & De...

Lees meer