Communitymanagers Ondernemershuis Altena
Even voorstellen: de communitymanagers

Ondernemershuis Altena staat als een huis. Het platform biedt een thuis aan ondernemers die samen willen werken aan verbetering en groei, voor een gezond ondernemersklimaat in Altena.

Marianne Sijberden en Nicole Roubos zijn sinds de lancering de enthousiaste communitymanagers van Ondernemershuis Altena. Ze onderhouden contact met ondernemers(verenigingen), overheid, onderwijs en andere belanghebbendenZij delen nieuws, nemen interviews af en houden het platform met de bijhorende socialmedia-kanalen levend.   

Het zijn beiden geen vreemden voor het ondernemershuis. Nicole is al een jaar betrokken als projectleider Samenwerkend Altena en Marianne was verantwoordelijk voor de huisstijl en uitstraling van het ondernemershuis.

Samen zitten ze boordevol ideeën en plannen voor het platform. Marianne is communicatiedeskundige pur sang en heeft een eigen communicatieadviesbureau: Perswinkel Communicatie. Nicole is social expert met de nadruk op sociaal en eigenaar van social media bureau: Fresh LemonHet zijn twee ervaren ondernemers met verschillende invalshoeken. Deze combinatie biedt een stevig fundament voor Ondernemershuis Altena.  

Wil je contact leggen? Alle gegevens staan op een rij op de contactpagina.

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer