Het Robijns Voedselbos wint de innovatieprijs

Het Robijns Voedselbos in Sleeuwijk is bekroond tot de winnaar van de innovatieprijs voor circulair denken en doen! Uit handen van wethouder Wendy Van Ooijen – van Breugel ontving het bos gisteren de prijs.

Deze eer werd in het kader van de Dutch Food Week Altena toegekend, gehouden bij Kaasboerderij De Lange Hoeve in Genderen. Gefeliciteerd, Robijns Voedselbos!

Het Ondernemershuis heeft bij deze prijs Rob Verhagen voorgedragen om onderdeel te zijn van de jury. Vanuit zijn rol als sustainability director bij OPACKGROUP weet Rob als geen ander hoe het is om bezig te zijn met duurzame oplossingen.

Laatste nieuws

Feestelijke opening nieuw pand Almbouw

Feestelijke opening nieuw pand Almbouw

Na een bouwperiode van zeven maanden was het moment van de opening aangebroken; het pand van Almbouw is definitief klaar! Afgelopen vrijdag werd er samen met genodigden de feestelijke opening gevierd, gevolgd door een gezellige bijeenkomst met OV den Alm & De...

Lees meer
Teus van Tilborg wint Romboutsprijs

Teus van Tilborg wint Romboutsprijs

De winnaar van de Romboutsprijs is Teus van Tilborg uit Andel. Wethouder Wendy van Ooijen reikte het bijbehorende beeldje uit tijdens het jaarlijkse stampottenbuffet in ’t Buitenhoff in Andel. Teus van Tilborg is oud-medewerker van de voormalige gemeente Woudrichem en...

Lees meer