Marianne Vos Wielerfestival voor het sportieve bedrijfsleven

Zoek je een sportieve en leuke manier om je netwerk en kennis te vergroten? Het Marianne Vos Wielerfestival organiseert speciaal voor bedrijven en ondernemers op vrijdag 12 mei drie interessante activiteiten: (1) een toertocht in de middag, gevolgd door (2) een diner en (3) het wielercafé in de avond. Voor het sportieve bedrijfsleven is dit een gezellige en inspirerende manier om te netwerken en kennis te delen.

Uiteraard zijn die middag en avond prominente topsporters aanwezig die hun kennis en ervaring delen op gebieden als presteren, gezond leven, teamwork en mentale training. Aan het wielercafé werken onder meer prominente (ex-)profwielrenners mee, zoals Erik Dekker en Marianne Vos. De bekende wielerverslaggever Gio Lippens praat de avond aan elkaar. Dit jaar vindt het event plaats op Golfpark Almkreek in Almkerk.

Wil je met collega’s en andere ondernemers op een leuke en sportieve manier netwerken en kennis delen? Ga dan voor meer informatie of inschrijven naar de website van het Marianne Vos Wielerfestival:  www.mariannevoswielerfestival.nl.

 

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer