Het terras bij Restaurant De Koppelpaarden
Nieuwsbericht KHN Altena Biesbosch: Verlenging uitbreiding terrassen tot 1 november

Onderstaand bericht ontvingen wij vanuit de KNH afdeling Altena Biesbosch. Het is bestemd voor alle horeca ondernemers uit Altena!

Beste ,

Afgelopen maanden hebben we als afdelingsbestuur regelmatig contact gehouden met de gemeente Altena. Ons belangrijkste doel was uw belangen onder de aandacht te brengen bij de bestuurders en de ambtenaren.

De gemeente heeft ons laten weten, dat afgelopen donderdag in het corona kernteam besloten is om de gezamenlijke overeenkomst over de uitbreiding van de terrassen te verlengen tot het einde van het zomerseizoen, namelijk 1 november. Deze verlenging is inmiddels gepubliceerd op de website van de gemeente: www.gemeentealtena.nl/actueel/corona (rubriek ‘Horeca’). Ook is de verlenging opgenomen in het document ‘Richtlijnen uitbreiding terras‘.

Namens burgemeester Ligtenberg en wethouder Van Oosten willen we hun complimenten ook aan jullie overbrengen. De gemeente ziet dat horeca ondernemers enorm hun best doen om veilig en verantwoord bezoek mogelijk te maken. Ze hebben tot op heden geen enkele klacht gekregen over de uitbreiding van de terrassen. Ook beseffen ze dat corona nog niet weg is en nog een tijdje druk zal leggen op jullie bedrijfsvoering. Dit was in belangrijke mate aanleiding te besluiten om de gezamenlijke afspraken over uitbreiding van de terrassen te verlengen van 1 september naar 1 november.

Als bestuur van uw KHN-afdeling hebben we op 14 september weer een reguliere bestuursvergadering. Hebt u vragen of suggesties, neem dan contact op met één van de bestuursleden of regiomanager René Nouwens. U kunt uw boodschap eventueel ook kwijt via [email protected].

Met vriendelijke groet,

KHN Altena Biesbosch
het bestuur

Foto door: Hotel Restaurant De Koppelpaarden uit Dussen.

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer
Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbetering van de A27. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de gemeente Altena en dus ook voor u als ondernemer. Om de vele files in de toekomst te verminderen zijn de werkzaamheden en dus de...

Lees meer