Onderstaand bericht ontvingen wij vanuit de KNH afdeling Altena Biesbosch. Het is bestemd voor alle horeca ondernemers uit Altena!

Beste ,

Afgelopen maanden hebben we als afdelingsbestuur regelmatig contact gehouden met de gemeente Altena. Ons belangrijkste doel was uw belangen onder de aandacht te brengen bij de bestuurders en de ambtenaren.

De gemeente heeft ons laten weten, dat afgelopen donderdag in het corona kernteam besloten is om de gezamenlijke overeenkomst over de uitbreiding van de terrassen te verlengen tot het einde van het zomerseizoen, namelijk 1 november. Deze verlenging is inmiddels gepubliceerd op de website van de gemeente: www.gemeentealtena.nl/actueel/corona (rubriek ‘Horeca’). Ook is de verlenging opgenomen in het document ‘Richtlijnen uitbreiding terras‘.

Namens burgemeester Ligtenberg en wethouder Van Oosten willen we hun complimenten ook aan jullie overbrengen. De gemeente ziet dat horeca ondernemers enorm hun best doen om veilig en verantwoord bezoek mogelijk te maken. Ze hebben tot op heden geen enkele klacht gekregen over de uitbreiding van de terrassen. Ook beseffen ze dat corona nog niet weg is en nog een tijdje druk zal leggen op jullie bedrijfsvoering. Dit was in belangrijke mate aanleiding te besluiten om de gezamenlijke afspraken over uitbreiding van de terrassen te verlengen van 1 september naar 1 november.

Als bestuur van uw KHN-afdeling hebben we op 14 september weer een reguliere bestuursvergadering. Hebt u vragen of suggesties, neem dan contact op met één van de bestuursleden of regiomanager René Nouwens. U kunt uw boodschap eventueel ook kwijt via [email protected].

Met vriendelijke groet,

KHN Altena Biesbosch
het bestuur

Foto door: Hotel Restaurant De Koppelpaarden uit Dussen.

Meer nieuws

Scroll verder voor meer...