Oerlemans Plastics viert 50 jarig bestaan met Circulair Open Air Festival
Afgelopen vrijdag en zaterdag vond er een groots festival plaats op het terrein van Oerlemans Plastics aan de Industrieweg in Giessen. Bezoekers werden getrakteerd op een gezellige bijeenkomst met lezingen, muziek, foodtrucks en zelfs een reuzenrad.

Op vrijdag 9 juni werden relaties van de Opackgroup uitgenodigd voor een rondleiding door de fabriek in Giessen, gevolgd door diverse lezingen, waaronder een bijdrage van ruimtevaarder André Kuipers.

Op zaterdag 10 juni was het personeel van harte welkom om de festiviteiten bij te wonen. Vanaf het einde van de middag openden de aanwezige foodtrucks hun luiken en konden de bezoekers genieten van heerlijk eten in festivalsferen, op een prachtig ingericht terrein waar zelfs een reuzenrad stond opgesteld.

Foto’s:  Hank Kooijmans & Joris Bisschops

Laatste nieuws

Feestelijke opening nieuw pand Almbouw

Feestelijke opening nieuw pand Almbouw

Na een bouwperiode van zeven maanden was het moment van de opening aangebroken; het pand van Almbouw is definitief klaar! Afgelopen vrijdag werd er samen met genodigden de feestelijke opening gevierd, gevolgd door een gezellige bijeenkomst met OV den Alm & De...

Lees meer
Teus van Tilborg wint Romboutsprijs

Teus van Tilborg wint Romboutsprijs

De winnaar van de Romboutsprijs is Teus van Tilborg uit Andel. Wethouder Wendy van Ooijen reikte het bijbehorende beeldje uit tijdens het jaarlijkse stampottenbuffet in ’t Buitenhoff in Andel. Teus van Tilborg is oud-medewerker van de voormalige gemeente Woudrichem en...

Lees meer