Oerlemans Plastics viert 50 jarig bestaan met Circulair Open Air Festival
Afgelopen vrijdag en zaterdag vond er een groots festival plaats op het terrein van Oerlemans Plastics aan de Industrieweg in Giessen. Bezoekers werden getrakteerd op een gezellige bijeenkomst met lezingen, muziek, foodtrucks en zelfs een reuzenrad.

Op vrijdag 9 juni werden relaties van de Opackgroup uitgenodigd voor een rondleiding door de fabriek in Giessen, gevolgd door diverse lezingen, waaronder een bijdrage van ruimtevaarder André Kuipers.

Op zaterdag 10 juni was het personeel van harte welkom om de festiviteiten bij te wonen. Vanaf het einde van de middag openden de aanwezige foodtrucks hun luiken en konden de bezoekers genieten van heerlijk eten in festivalsferen, op een prachtig ingericht terrein waar zelfs een reuzenrad stond opgesteld.

Foto’s:  Hank Kooijmans & Joris Bisschops

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer