Ondernemershuis en Team Ondernemen overleggen over ondernemen in Altena

Afgelopen donderdag vond er een belangrijk overleg plaats tussen het team ondernemen van de Gemeente Altena en Ondernemershuis Altena. Het was een zeer succesvolle bijeenkomst waarin diverse agendapunten besproken werden, zoals bereikbaarheid, ruimte voor bedrijven, onderwijs, arbeidsmarkt, samenwerkingen en energie. Er zijn goede ideeën naar voren gekomen en er zijn afspraken gemaakt om de komende tijd samen te werken aan de verdere ontwikkeling van Altena als ondernemersgemeente.

Het is goed om te zien dat er een nauwe samenwerking is tussen de Gemeente Altena en Ondernemershuis Altena, omdat deze twee partijen een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het ondernemerschap in de regio. Het is belangrijk dat zij samenwerken om de beste resultaten te behalen en de economie van Altena te versterken.

Tijdens het overleg zijn er veel ideeën en suggesties naar voren gekomen, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om nog meer input te ontvangen. Dus als jij ook ideeën of suggesties hebt over de ontwikkeling van ondernemen in Altena, aarzel dan niet en neem contact op via https://ondernemershuisaltena.nl/contact. Jouw input kan een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het ondernemerschap in Altena.

 

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer
Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbetering van de A27. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de gemeente Altena en dus ook voor u als ondernemer. Om de vele files in de toekomst te verminderen zijn de werkzaamheden en dus de...

Lees meer