Ontbijtpakket OV de Linden
OV de Linden: Ontbijt/brunch box voor gedupeerde ondernemers

Ondernemersvereniging de Linden uit Andel heeft een mooie actie onder de inwoners van het dorp gehouden.
Inwoners konden voor Pasen een overheerlijke ontbijt/brunch box kopen om zo hun lokale ondernemers te ondersteunen.

In een mum van tijd waren er ruim 400 boxen verkocht, waarmee er een kleine € 2.150,00 werd opgehaald. Een fantastisch resultaat!

De boxen konden op 2e Paasdag, tussen 08.00 – 11.00 uur, worden opgehaald in de drive in op de parkeerplaats bij partycentrum “de Buitenhoff” in Andel. Uiteraard geheel coronaproof.

De netto opbrengst is voor de ondernemers van OV de Linden die noodgedwongen lange tijd gesloten zijn geweest of nu nog steeds gesloten zijn.
Deze actie is mede mogelijk gemaakt door ondernemers die wel omzet hebben gedraaid en daarmee overige ondernemers een hart onder de riem wilden steken.

Bron: persbericht OV de Linden

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer
Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbetering van de A27. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de gemeente Altena en dus ook voor u als ondernemer. Om de vele files in de toekomst te verminderen zijn de werkzaamheden en dus de...

Lees meer