Ruim 800 deelnemers voor Aalburg Rond

Op zaterdag 10 juni namen naar schatting zo’n 800 fietsers deel aan de 37ste editie van de beroemde fietsklassieker, Aalburg Rond. Deze jaarlijkse traditie voerde hen langs de zeven kernen van de voormalige gemeente Aalburg. Ondanks de tropische temperaturen genoten de fietsers van een onvergetelijke ervaring, waarbij ze maar liefst 27 deelnemende bedrijven bezochten.

Bij elke tussenstop werden de deelnemers warm ontvangen en getrakteerd op verfrissende drankjes en heerlijke lekkernijen, zoals koeken en appelflappen. Daarnaast werden ze verwend met kleine cadeautjes, boekjes, plantjes en zelfs rondleidingen. De bedrijven zetten hun beste beentje voor om zich op een bijzondere manier te presenteren en de fietsers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer