Uit Jouw Streek
Support your local: gratis ondersteuning bij de bezorging van jouw maaltijdbox!

We voelden het al even aankomen. Een aanscherping van de maatregelen in verband met het steeds maar aanwakkerende coronavirus. Wederom is de horeca een van de hardst getroffen branches van deze pandemie. Maar…gelukkig zijn er ook in deze tijd ondernemers die initiatieven ontplooien om samen het verschil te maken. Idea-X is zo’n bedrijf met ondernemer Arend Koekoek aan het roer.
Want wil jij jouw heerlijke maaltijdboxen online aanbieden en laten bezorgen bij jouw klanten? Dan helpen zij je graag verder. Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Support your locals
Lokaal voor lokaal betekent dat je lokale ondernemers support in tijden dat ze het nodig hebben. Op het platform uitjouwstreek.nl wordt een aparte pagina ingericht speciaal voor lokale horeca ondernemers. Op deze pagina kun jij jouw overheerlijke maaltijdboxen plaatsen. Om horeca ondernemers écht een hart onder de riem te steken, is de bezorging de komende twee weken gratis voor adressen in heel Altena!
Deze twee weken wordt er op op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bezorgd. Wil jij als horeca ondernemer gebruik maken van dit mooie aanbod? Stuur dan een e-mail naar [email protected] om je aan te melden.

Wat is Uit Jouw Streek?
We hebben er al eerder over gecommuniceerd. Uit Jouw Streek is een initiatief tussen de gemeente Altena én ondernemers die lokale producten aanbieden. In een korte keten willen zij een lokaal logistiek netwerk opzetten voor het leveren van deze lokale producten. Vooral dat laatste punt is door de ontwikkelingen rondom corona een steeds groter wordende behoefte in de maatschappij. Inwoners willen gemakkelijk online lokale producten bestellen, die door een partij wordt thuisbezorgd. Lees alles over Uit Jouw Streek op https://meedoen.uitjouwstreek.nl.

Jij, als horeca ondernemer, bent op het platform baas over je eigen producten. En dat blijf je ook. Jij bepaalt de prijs en beheert je eigen aanbod. Je krijgt inloggegevens van het platform om je producten te plaatsen en onderhouden. (in overleg met Idea-X kunnen zij je helpen met een snelle opstart)

Normale prijzen
Normaal gesproken worden er kosten in rekening gebracht voor het gebruik van het platform en het bezorgen van de producten (logistiek). De eerste twee weken is het gebruik van het platform, voor jou als horeca ondernemer, in deze bijzondere tijd gratis. Wil je na twee weken de samenwerking voortzetten? Dan is dat uiteraard geen probleem. Naomi van Idea-x informeert je hier graag over.

Laatste nieuws