Terugblik op de eerste editie van Werkend Altena

De beruchte ‘blauwe maandag’ had voor ons geen enkele betekenis, want wij kijken terug op een fantastische eerste editie van #WerkendAltena. In deze video kun je zien hoe leuk en succesvol het event was.

We hebben veel positieve feedback ontvangen van zowel leerlingen als standhouders. Het was geweldig om te horen dat sommige bezoekers zelfs stageplaatsen en vacatures hebben weten te bemachtigen tijdens het event. Dat is waar we het voor doen!

Ben je benieuwd naar de beelden van #WerkendAltena? Kijk dan zeker de video hieronder, met dank aan Jesse de Groot en Kevin Smits voor de mooie beelden.

Het was een fantastische dag!  Dank naar alle bezoekers, standhouders en betrokkenen voor het mogelijk maken van dit mooie evenement

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer