Wees loyaal. Koop Lokaal!
Wees loyaal. Koop lokaal!

We hoeven het je niet meer te vertellen…corona raakt ons allemaal. Maar daarbij hoeven we niet perse stil te zitten. Sterker nog! We hebben nu als ondernemers des te meer reden om de schouders eronder te zetten en samen te werken waar dat kan!

Met de feestdagen in aantocht, en daarbij het advies om toch zoveel mogelijk thuis te blijven, willen we de inwoners van Altena wijzen op het feit ze hun inkopen vooral lokaal moeten doen. Op deze manier steken we lokale ondernemers een hart onder de riem én maken we inwoners bewust dat zij, met inachtneming van de maatregelen, gewoon lokaal kunnen winkelen!

Met die gedachte in het achterhoofd hebben Ondernemershuis Altena, Kontakt Media Partners en Koop Lokaal Altena een prachtige poster ontwikkeld, die afgelopen week paginagroot in de krant stond.
Als ondernemer kun je deze poster gebruiken om op te hangen aan je deur of raam. Ook kun je hem hier downloaden en het beeld eventueel op je website of social media plaatsen.

Wat zou het gaaf zijn om deze poster overal in Altena terug te zien en dat we er samen voor zorgen dat jij als lokale ondernemer letterlijk zichtbaar bent!

Gebruik je het beeld online? Vergeet dan niet om de hashtag #kooplokaalaltena te gebruiken. Zo helpen we allemaal een beetje mee!

Poster Wees loyaal. Koop lokaal!

 

 

 

 

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer