Werkend Altena – Het evenement dat werkt

Op 29 maart 2023 zal er in Fort Altena een evenement gaan plaatsvinden met als thema: Werken in Altena.

Tijdens Werkend Altena maak je kennis met werkzoekenden, scholieren en studenten die nieuwsgierig zijn naar bedrijven uit de omgeving. Daarnaast ontdek je wat voor medeondernemers er zich in de regio bevinden. Het doel? Gepassioneerde ondernemers en ambitieuze mensen binnen Gemeente Altena verbinden op een laagdrempelige manier. Ondanks dat Gemeente Altena veel dropen en steden kent, is er een hoog verloop van studenten en medewerkers naar andere steden. Daarom is dit het moment om te laten zien wat je doet en wie je bent. Werkend Altena is precies hier voor opgericht, om te laten zien dat er meer dan genoeg baanmogelijkheden, kansen en uitdagingen zijn, gewoon in de buurt.
Voor ondernemers
Tijdens het evenement van Werkend Altena is er plek voor dertig deelnemers. Als ondernemer heb je keuze uit pakket, brons, zilver of goud. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk meer info op de website van Werkend Altena.

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer