Principeverzoek

Heeft u al een concreet plan, maar twijfelt u of u een vergunning nodig heeft? Leg uw plannen aan ons voor dan krijgt u ons advies. Om uw plannen goed te kunnen beoordelen ontvangen we graag zo uitgebreid mogelijke informatie van u, waaronder een beschrijving van de activiteiten, bestemming/gebruik, een plattegrond of eventueel foto’s. U kunt uw plannen online bij ons aanleveren. U logt in met uw DigiD code.

Aan het principeverzoek zijn kosten verbonden. Houd ook rekening met een doorlooptijd van enkele weken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw bouwplan direct bij het omgevingsloket in te dienen. Dan ben je de gewone leges verschuldigd, maar heb je wel binnen de gestelde termijnen (8 weken plus maximaal 6 weken verlenging) een uitspraak van de gemeente.

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer