Feestelijke opening nieuw pand Almbouw

Na een bouwperiode van zeven maanden was het moment van de opening aangebroken; het pand van Almbouw is definitief klaar!

Afgelopen vrijdag werd er samen met genodigden de feestelijke opening gevierd, gevolgd door een gezellige bijeenkomst met OV den Alm & De Buurman. Samen werd er geproost op het nieuwe ondernemersjaar en genoten van een avond vol netwerkmomenten.

Op zaterdag was het de beurt aan het grote publiek! Iedereen was van harte welkom om een kijkje te nemen aan de Transportstraat.

Het Ondernemershuis feliciteert Almbouw met het nieuwe pand en wenst het bedrijf veel succes toe.

 

 

Laatste nieuws

Teus van Tilborg wint Romboutsprijs

Teus van Tilborg wint Romboutsprijs

De winnaar van de Romboutsprijs is Teus van Tilborg uit Andel. Wethouder Wendy van Ooijen reikte het bijbehorende beeldje uit tijdens het jaarlijkse stampottenbuffet in ’t Buitenhoff in Andel. Teus van Tilborg is oud-medewerker van de voormalige gemeente Woudrichem en...

Lees meer
Startersloket van start!

Startersloket van start!

Het startersloket is nu actief! Het Ondernemershuis heeft zich langdurig ingezet om dit loket te realiseren, met als doel om startende ondernemers de juiste ondersteuning te bieden op weg naar succes. Via het startersloket krijgen ondernemers toegang tot essentiële...

Lees meer