Werkend Altena: Ontdek de carrièremogelijkheden in de regio

Op 29 maart 2023 zal er een mooi evenement plaats gaan vinden in Fort Altena: Werkend Altena! Op initiatief van het Ondernemershuis zijn er diversie partijen (personen) bij elkaar gebracht, uit de tak van Ondernemers, Overheid en Onderwijs. Deze projectgroep hebben de armen in een geslagen om, zonder winstoogmerk, het event neer te gaan zetten. Studenten en werkzoekenden zijn van harte welkom langs te komen en kennis te maken met de vele carrièremogelijkheden die beschikbaar zijn in onze regio.

Het evenement is een uitgelezen kans voor jonge mensen en werkzoekenden om hun netwerk uit te breiden en contact te leggen met potentiële werkgevers. Bovendien kunnen ze meer te weten komen over de vaardigheden en kwalificaties die nodig zijn om in diverse sectoren te kunnen werken. Werkgevers uit verschillende sectoren, zoals technologie, gezondheidszorg, logistiek, en meer zullen aanwezig zijn om hun bedrijf te presenteren en te praten over de banen die beschikbaar zijn.

Het evenement zal beginnen om 10 uur ochtends en duurt tot 19 uur ’s avonds. Er zijn maar liefs 43 bedrijven aanwezig waar de deelnemers informatie kunnen krijgen over de verschillende banen en carrièremogelijkheden binnen Altena.

De werkgevers zullen niet alleen vacatures presenteren, maar ook informatie geven over de bedrijfscultuur en de verschillende carrièrepaden die mogelijk zijn binnen hun organisatie. Dit geeft de deelnemers een goed beeld van de soorten werkgevers die er zijn en wat zij kunnen verwachten van een baan in een bepaalde sector. Het is ook een kans voor deelnemers om te netwerken en meer te weten te komen over de banen en carrièremogelijkheden die beschikbaar zijn in Altena en omgeving.

Als je op zoek bent naar een baan of gewoon meer wilt weten over de verschillende carrièremogelijkheden die beschikbaar zijn in Altena, is dit evenement iets om in de gaten te houden. Het is een uitstekende manier om contact te leggen met potentiële werkgevers en om meer te weten te komen over de banen die beschikbaar zijn in verschillende sectoren. We hopen je op 29 maart te zien in Fort Altena! Toegang is gratis en je kan op het event de leukste goodies scoren van jouw favoriete werkgevers.

Bekijk meer info via: https://www.altenawerkt.info

Laatste nieuws