Beleef de magie van de Havendagen Werkendam

Welkom bij de Havendagen Werkendam! Een sprankelend evenement dat jong en oud samenbrengt in de bruisende haven van Werkendam. Op zaterdag 24 juni kun je je onderdompelen in een dag vol avontuur, ontdekking en vermaak. Van boeiende rondvaarten tot spannende wateractiviteiten en een unieke banenmarkt, er is voor ieder wat wils.

Ontdek de Haven: Stap aan boord van de rondvaartboot en laat je betoveren door de schoonheid van de Werkendamse haven. Terwijl je over het kabbelende water vaart, ontdek je de fascinerende geschiedenis en betekenis van deze belangrijke maritieme sector.

Banenmarkt: Op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Havendagen Werkendam bieden ook een unieke banenmarkt waar lokale bedrijven en organisaties zich presenteren. Dit is de perfecte gelegenheid om in gesprek te gaan met potentiële werkgevers, je netwerk uit te breiden en mogelijkheden te ontdekken in de maritieme sector. Grijp deze kans om de volgende stap in je carrière te zetten!

Laatste nieuws

Ondernemersadvisering en coaching

Ondernemersadvisering en coaching

De gemeente Altena is een samenwerking aangegaan met Team West Brabant van Stichting Ondernemersklankbord (OKB) http://www.ondernemersklankbord.nl   OKB helpt al 45 jaar belangeloos en onpartijdig mkb ondernemers en zzp’ers die hulp en advies nodig hebben.    Meer dan...

Lees meer