Beleef de magie van de Havendagen Werkendam

Welkom bij de Havendagen Werkendam! Een sprankelend evenement dat jong en oud samenbrengt in de bruisende haven van Werkendam. Op zaterdag 24 juni kun je je onderdompelen in een dag vol avontuur, ontdekking en vermaak. Van boeiende rondvaarten tot spannende wateractiviteiten en een unieke banenmarkt, er is voor ieder wat wils.

Ontdek de Haven: Stap aan boord van de rondvaartboot en laat je betoveren door de schoonheid van de Werkendamse haven. Terwijl je over het kabbelende water vaart, ontdek je de fascinerende geschiedenis en betekenis van deze belangrijke maritieme sector.

Banenmarkt: Op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Havendagen Werkendam bieden ook een unieke banenmarkt waar lokale bedrijven en organisaties zich presenteren. Dit is de perfecte gelegenheid om in gesprek te gaan met potentiële werkgevers, je netwerk uit te breiden en mogelijkheden te ontdekken in de maritieme sector. Grijp deze kans om de volgende stap in je carrière te zetten!

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer