BertJan van der Beek nieuw bestuurslid Ondernemershuis Altena

Tijdens onze recente algemene ledenvergadering hebben we BertJan van der Beek geïntroduceerd als nieuw bestuurslid van het Ondernemershuis. Hier is een korte introductie van BertJan:

BertJan van der Beek is 43 jaar oud en heeft meer dan 21 jaar ervaring als zelfstandig supermarktondernemer, met zijn recente rol als mede-eigenaar van SPAR Andel sinds oktober 2021. Hij is geboren en getogen op de Andelse Wilhelminasluis en woont sinds 2005 in Sleeuwijk.

BertJan heeft uitgebreide bestuurlijke ervaring, waaronder negen jaar als secretaris van het SPAR Detaillisten Bestuur. Zijn motivatie om bestuurslid van het Ondernemershuis te worden komt voort uit zijn sterke maatschappelijke betrokkenheid als kleine zelfstandige. Hij gelooft in het bundelen van lokale krachten en ondernemingen, het delen van kennis, en het streven naar een daadkrachtige en slagvaardige aanpak.

We zijn verheugd om BertJan als nieuw bestuurslid te verwelkomen en kijken uit naar zijn bijdrage aan het bevorderen van ondernemerschap in de regio.

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer