Een maritiem spektakel in Werkendam

Afgelopen weekend vond een ware viering van maritieme trots plaats in de haven van Werkendam. De Havendagen Werkendam, met als thema ‘Werkendam werkt’, brachten enthousiaste ondernemers, nieuw talent en een bruisende banenmarkt samen.

Een hoogtepunt van de Havendagen Werkendam was de bruisende banenmarkt, waar werkzoekenden en potentiële werkgevers elkaar konden ontmoeten. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de maritieme techniek, was dit de perfecte gelegenheid om te ontdekken of deze sector iets voor hen is. Met talloze vacatures beschikbaar, bood Werkendam volop kansen voor iedereen die op zoek was naar (ander) werk.

De samenwerking binnen het maritieme cluster van Werkendam was duidelijk zichtbaar tijdens de Havendagen. Ondernemers deelden hun passie en expertise met bezoekers, terwijl jong en oud zich vermaakten met attracties en muziek.

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer