Gratis energieadvies voor 20 bedrijven op de Rietdijk

De energiekosten zijn nog steeds aanzienlijk hoger dan de afgelopen jaren. Ondernemers die geen vast contract meer hebben zien soms stijgingen van 30% -100%. Bovendien worden steeds meer bedrijven door hun klanten aangesproken op hun C02 uitstoot. Ook gaat de OMWB strenger controleren of voldaan wordt aan de energiebesparingsplicht.

Meer dan voldoende redenen om het energieverbruik bij uw bedrijf te beperken, te verduurzamen. Of te elektrificeren met elektriciteit van de eigen zonnepanelen. Het is voor de MKB ondernemer vaak lastig om te bepalen waar te beginnen. Welke maatregelen zijn een interessante investering ? Hoe zet ik logische stappen en in welke volgorde.

Het energieloket www.AltenaOnderneemtSlim.nl geeft onafhankelijk advies aan ondernemers en organisaties. Onder andere door een uitgebreide analyse van uw energieverbruiken en besparingsmogelijkheden. Onafhankelijk en voor de eerste 20 aanmelders betaalt de gemeente het advies.

Meld u aan op de website van AltenaOnderneemtSlim. De eerste twintig adviezen worden betaald door de gemeente Altena.

Dit aanbod geldt voor de eerste 20 aanmeldingen t.m. 31 december 2023

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer