Ondernemershuis te gast bij Meeuwis Millenaar
In Altena speelt de landbouw een cruciale rol bij het vormgeven van onze omgeving. We hebben talloze hardwerkende agrarische ondernemers die elke dag bezig zijn met voedselproductie en het welzijn van dieren. Maar ze kijken ook naar de toekomst! 
 
Onlangs waren we op bezoek bij Meeuwis Millenaar, natuurinclusief ondernemer en adviseur. Hij heeft een bedrijf met strokenteelt en veel agrarisch natuurbeheer. Een plaats waar vernieuwende landbouw en natuur samenkomen met als doel meer biodiversiteit in de polder.
 
Meeuwis heeft ons op de hoogte gebracht van de projecten die momenteel plaatsvinden in onze gemeente om het gebied van agrarisch ondernemen. Deze informatie heeft ons geholpen om een beter beeld te krijgen van de actieve agrarische organisaties binnen Altena, om zo ons netwerk te verbreden. 
 
Dank Meeuwis voor de uitnodiging! Samen werken we aan een duurzaam en welvarend Altena. 
 

Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer