Opnieuw een geslaagde boerenerfdag

Het stof is neergedaald, de zon heeft haar laatste stralen achter de horizon verstopt en De Boerenerfdag 2023 is tot een voldaan einde gekomen. Met gezellige drukte, vele bezoekers uit de regio en kinderen die een geweldige dag hebben gehad; kan de organisatie terugkijken op een geslaagd evenement.

Dit jaar stond het bedrijf van Arjan en Anneke de Graaf uit Dussen in het zonnetje zetten. Hun passie voor het boerenleven en hun inzet om mensen te verbinden met het platteland hebben kwam duidelijk naar voren op deze dag. 

Een hoogtepunt dat letterlijk boven het publiek uitstak, was het bezoek van de Defensie Helikopter Commando. De helikopter die opsteeg boven het erf, zorgde voor een mooie herinnering voor de bezoekers.

 Laatste nieuws

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Verslavingsproblematiek op de werkvloer

Ook ondernemers kunnen te maken krijgen met vraagstukken rond verslaving van werknemers. Het is dan vaak lastig als je vermoedens hebt maar niet goed weet hoe je het bespreekbaar kan maken of zelfs wat je er aan zou kunnen doen.Dit kwam ook bij een bedrijfsbezoek van...

Lees meer
Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

Belangrijke informatie voor ondernemers A27 – A15

De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbetering van de A27. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de gemeente Altena en dus ook voor u als ondernemer. Om de vele files in de toekomst te verminderen zijn de werkzaamheden en dus de...

Lees meer